Nicuşor Dan, credit de 500 de mil. de lei de la bănci pentru a achita datoria Termoenergetica

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 noiembrie 2022 69 afişări

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţii băncilor cu care am discutat posibilitatea de a contracta un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita datoria către Termoenergetica reprezentată de diferenţele între preţul real şi tariful stabilit de ANRE.

Nicuşor Dan, credit de 500 de mil. de lei de la bănci pentru a achita datoria Termoenergetica

„Am avut astăzi (marţi - n.r.) o întâlnire cu reprezentanţii băncilor cu care am discutat posibilitatea de a contracta un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita datoria către Termoenergetica reprezentată de diferenţele între preţul real şi tariful stabilit de ANRE”, anunţă Nicuşor Dan.

El aminteşte că Guvernul a creat, săptămâna trecută, cadrul legal pentru ca Primăria Capitalei să se poată împrumuta până la finalul anului în limita sumei menţionate.

„Deşi termenul este extrem de strâns, iar suma este destul de mare, sunt optimist că vom găsi soluţii în piaţă pentru a împrumuta aceşti bani atât de necesari pentru a trece cu bine de această iarnă”, încheie edilul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
credit,
termoenergetica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.