Nicuşor Dan convoacă şedinţă extraordinară a CGMB: Sper să se poată alege cei doi viceprimari

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 decembrie 2020 129 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat pentru 8 decembrie o şedinţă extraordinară a CGMB, pentru a dezbate, printre altele, rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulente: „Sper să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei”.

Nicuşor Dan convoacă şedinţă extraordinară a CGMB: Sper să se poată alege cei doi viceprimari

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi”, transmite Nicuşor Dan.

El precizează că va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021. Sper în acelaşi timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marţi, astfel încât să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine şi o adresă către instanţă, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, conchide primarul general al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cgmb,
rectificare,
viceprimari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.