Nicuşor Dan anunţă că bucureştenii vor avea parte de iluminat festiv de Crăciun

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2020 45 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că bucureştenii vor avea parte de iluminat festiv de Crăciun, deoarece contractul este executat în proporţie de 90%: „Dacă tot s-au pus, o să se aprindă”.

Nicuşor Dan anunţă că bucureştenii vor avea parte de iluminat festiv de Crăciun

„Chestiunea iluminatului de sărbători ţine de un contract care este încheiat între o companie municipală, care e în subordinea CGMB, şi un operator privat. (...) Deci nu a fost o decizie pe care eu să o am până la acest moment. Din informaţiile pe care le am, contractul, care a fost semnat pe trei ani şi va expira o dată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90%. Deci, în linii mari, vom avea aceeaşi decorare a străzilor de anul trecut”, spune Nicuşor Dan.

El spune că valoarea contractului este de nouă milioane de lei.

„Dacă tot s-au pus, o să se aprindă”, conchide primarul general.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
iluminat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.