LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Nicuşor Dan a demisionat din fruntea partidului pe care l-a fondat anul trecut. Care a fost motivul

Postat la 01 iunie 2017 122 afişări

Liderul USR Nicuşor Dan a anunţat, pe Facebook, că, joi, de la ora 14.00, va explica demisia sa din formaţiunea pe care a fondat-o în 2016, după ce, miercuri seara, conducerea partidului a decis să nu susţină revizuirea Constituţiei.

Nicuşor Dan a demisionat din fruntea partidului pe care l-a fondat anul trecut. Care a fost motivul

”Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Nicuşor Dan nu a fost de acord cu decizia Biroului Naţional de a nu susţine modificarea revizurii Constituţiei şi a anunţat că va demisiona, precizând că însă că nu s-a înregistrat nicio demisie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.