Nicuşor Constantinescu, ridicat de procurori şi dus la DNA: Am fost ridicat ca un animal, ca un hoţ. E un abuz, fac plângere la Parchet

Postat la 15 ianuarie 2014 72 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, miercuri, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA, pe numele său existând mandat de aducere, iar surse judiciare afirmă că acesta a opus rezistenţă în faţa anchetatorilor. Constantinescu a declarat, la ieşirea de la DNA, că va face plângere la Parchet pentru modul în care a fost ridicat, "ca un animal", de către procurorii DNA, pe care îi acuză de abuz şi poliţie politică, el spunând că este "jignitor" ce s-a întâmplat.

Nicuşor Constantinescu, ridicat de procurori şi dus la DNA: Am fost ridicat ca un animal, ca un hoţ. E un abuz, fac plângere la Parchet

 Pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost emis un mandat de aducere, astfel că acesta a fost ridicat, miercuri, în jurul orei 13.30, din faţa sediului Consiliului Judeţean, el încercând să li se opună anchetatorilor.

Nicuşor Constantinescu a ieşit din sediul DNA Constanţa în jurul orei 15.00, el declarându-se revoltat de modul în care a fost ridicat de procurorii anticorupţie din faţa Consiliului Judeţean pentru a fi dus la audieri.

Constantinescu a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii anticorupţie au acţionat "într-o manieră poliţienească", el spunând că este un abuz şi că va face plângere la Parchet întrucât pe numele său nu a existat un mandat de aducere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicusor-constantinescu-ridicat-de-procurori-si-dus-la-dna-am-fost-ridicat-ca-un-animal-ca-un-hot-e-un-abuz-fac-plangere-la-parchet-11906883
11906883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.