Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, susţine că a avut Covid în ianuarie 2020: „Totul este o manevră. Nu ştiau ce am. Că e penumonie, că e nu ştiu ce”

Postat la 12 martie 2021 308 afişări

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, susţine că a avut Covid în ianuarie 2020: „Totul este o manevră. Nu ştiau ce am. Că e penumonie, că e nu ştiu ce”

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, susţine că a fost infectat cu SARS-CoV-2 în ianuarie 2020. La acea vreme, în România nu se ştia încă de această boală. Covaci a fost internat iniţial la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Legendarul muzician Nicu Covaci susţine că a avut Covid-19 în ianuarie 2020, atunci când în ţară nu se ştia despre această boală. Liderul trupei Phoenix a mărturisit că a trecut printr-o răceală puternică, când a venit în România din Spania.

Muzicianul a ajuns, atunci, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, în Bucureşti, după care a mers în Timişoara. La acea dată nu se făceau teste pentru acest virus, dar artistul susţine că a avut simptomele specifice Covid-19. Nicu Covaci a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Avea febră mare, tuşea puternic şi prezenta, în general, o stare de rău. Artistul spune că s-a tratat singur în Spania cu medicamente, dar şi prin terapii alternative.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
sustinere,
phoenix

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.