Nicolescu l-a schimbat din funcţie pe responsabilul cu privatizarea Complexului Energetic Hunedoara

Postat la 22 mai 2014 44 afişări

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, l-a schimbat din funcţie pe Dan Cârlan, responsabil cu pregătirea pentru privatizare a producătorului de electricitate Complexul Energetic Hunedoara, şi l-a încolucuit cu Sorin Mangu, până în prezent administrator neexecutiv al companiei de stat.

Nicolescu l-a schimbat din funcţie pe responsabilul cu privatizarea Complexului Energetic Hunedoara

 "Este important în contextul actual să luăm măsuri pentru eficientizarea Complexului Energetic Hunedoara. Din acest motiv, am decis numirea în funcţia de administrator special a unui profesionist, cu o bună reputaţie în sectorul energetic", a declarat Nicolescu într-un comunicat.

Mangu este şi şef de lucrări la Departamentul de Management, Ingineria Mediului şi Geologie al Universităţii din Petroşani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolescu-l-a-schimbat-din-functie-pe-responsabilul-cu-privatizarea-complexului-energetic-hunedoara-12645333
12645333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.