Nicolae Robu, mesaj pentru Dominic Fritz: „Nu puteţi fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i sunteţi cetăţean”

Postat la 24 februarie 2021 83 afişări

Nicolae Robu, mesaj pentru Dominic Fritz: „Nu puteţi fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i sunteţi cetăţean”

Fostul edil al Timişoarei, Nicolae Robu, îl critică din nou pe edilul în funcţie, Dominic Fritz. Robu afirmă că actualul primar şi-ar fi delegat semnăturile „crezând că va scăpa de DNA” şi în acest fel a rămas singurul „primar fără portofoliu” din România.

Atac dur lansat de Nicolae Robu

„Crezând că veţi scăpa de DNA, aţi delegat semnăturile şi aţi rămas Primar fără portofoliu -unic în România. Dar dv aţi delegat ceva ce de fapt nu aveaţi, domnule! Dv nu aveaţi drept de semnătură nicio clipă, pentru că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, `cazul Fritz` va fi cel mai `gras` caz al DNA de mulţi ani încoace!”,a scris Nicolae Robu pe Facebook.

În acelaşi timp, Robu îl acuză pe Fritz că minte încă din prima zi de mandat şi că „vrea să prăduiască” banii timişorenilor cu ajutorul ONG-urilor care l-au sprijinit, susţinând că un contract în valoare de peste 1 milion de lei ar fi fost scos la licitaţie „total incorect” de directorul nou instalat.

„Aţi minţit în dosarul de alegeri, aţi minţit în dosarul de la jurământ, minţiţi continuu din prima zi de mandat!

Ce vreţi să faceţi cu banii timişorenilor, domnule? Eu ştiu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv şi oameni care au crezut că sunteţi altceva! Iată ce vreţi: vreţi să-i prăduiţi prin ONG-urile care v-au sprijinit şi alte structuri clientelare!”, a mai spus Robu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
nicolae robu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.