Nici şoferii experimentaţi nu ştiu! Ce înseamnă, de fapt, semnul de circulaţie cu maşina în flăcări

Postat la 12 noiembrie 2022 6413 afişări

Nici şoferii experimentaţi nu ştiu! Ce înseamnă, de fapt, semnul de circulaţie cu maşina în flăcări

Nu doar şoferii începători pot să întâmpine probleme în legătură cu unele indicatoare rutiere, ci chiar şi cei experimentaţi.

Iar semnul de circulaţie care înfăţişează o maşină în flăcări îi derutează pe mulţi şoferi, unii dintre ei neştiind exact care este semnificaţia acestuia.

Ei bine, respectivul indicator interzice accesul vehiculelor care transportă substanţe explozive sau uşor inflamabile.

Indicatorul se instalează la începutul sectorului de drum sau stradă, în general în zone intens populate, unde prin pătrunderea acestor tipuri de vehicule ar exista pericolul producerii unei explozii/incendiu cu consecinţe grave.

În zonele marcate cu acest semn de circulaţie se interzice accesul vehiculelor care transportă substante explozibile sau uşor inflamabile.

Cel mai ciudat indicator rutier Ce înseamnă, de fapt, semnul de circulaţie din imagine şi unde poate fi întâlnit

Dar ce se întâmplă când ai în faţă un indicator care nu ştii ce reprezintă şi mai arată şi destul de ciudat, că nu poţi deduce la ce se referă?

E vorba despre un cerc trasat cu roşu care prezintă în interiorul său trei puncte de mari dimensiuni. Sub cerc se regăseşte o săgeată care arată în jos.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
refuz,
semn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.