NEWS ALERT! Incendiu de proportii. A ars unul dintre cele mai iubite fast-food-uri din Bucuresti

Autor: Ştefan Stan Postat la 28 aprilie 2021 451 afişări

Un incediu puternic a izbucnit în această dimineaţă la Dristor Kebab din bd. Dimitrie Cantemir, care a rezultat în pagube materiale şi rănirea a două persoane, transmite ISU Bucureşti-Ilfov. 

”Am intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de peste 400 mp. Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), angajaţi ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD şi SABIF.” 

"Incendiul s-a produs în interiorul restaurantului şi s-a existins şi pe acoperişul acestuia. Faţada unui bloc din apropriere a fost afectată de incendiu. S-a intervenit cu 14 autospeciale", au precizat reprezentaţii pompierilor. Incendiul a fost lichidat de echipele de intervenţie, iar în prezent se fac cercerări pentru stabilirea cauzei ce a dus la producerea acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ranire,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.