New York Times: Cine sunt oamenii care îi „şoptesc la ureche” lui Vladimir Putin. Cei trei ar putea avea un cuvânt important de spus în privinţa invadării Ucrainei

Postat la 31 ianuarie 2022 473 afişări

New York Times: Cine sunt oamenii care îi „şoptesc la ureche” lui Vladimir Putin. Cei trei ar putea avea un cuvânt important de spus în privinţa invadării Ucrainei

Trei oameni apropiaţi lui Vladimir Putin, proveniţi din zona serviciilor secrete, dedicaţi „valorilor tradiţionale” şi restabilirii gloriei din perioada sovietică, vor juca un rol extrem de important într-o eventuală decizie a preşedintelui rus de a invada Ucraina.

Statele occidentale legalizează căsătoriile dintre oameni şi animale, liderii Ucrainei sunt la fel de răi ca Hitler, iar naţionaliştii din această ţară sunt „neoameni”. Acestea sunt opiniile pe care le au unii oficiali din cercul apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, cei care vor fi, probabil, la masă atunci când liderul de la Kremlin va decide dacă va lansa un război deschis împotriva Ucrainei, notează The New York Times.

În informaţiile publicate de presa rusă în ultimul an, aceşti apropiaţi ai lui Putin, în mare parte născuţi în Uniunea Sovietică a anilor 1950, au arătat poziţii chiar mai reacţionare decât cele ale preşedintelui, notează sursa citată. Acesta este un semn al virajului către o linie mai dură pe care Kremlinul îl face pe măsură ce îşi intensifică lupta cu inamicii pe care îi vede peste tot, în ţară şi în străinătate.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
important,
new york times

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.