Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra filmelor produse de compania fraţilor Weinstein

Postat la 21 august 2013 64 afişări

Netflix Inc. a semnat un contract pe mai mulţi ani care face din această platformă de streaming video furnizorul exclusiv pentru posturile de televiziune americane al filmelor pe care The Weinstein Company le va produce începând din 2016, au anunţat, marţi, conducerile celor două companii.

Netflix a achiziţionat drepturile exclusive asupra filmelor produse de compania fraţilor Weinstein

 Potrivit Reuters, acordul pentru prima difuzare la televiziune a filmelor produse de fraţii Weinstein după ce au rulat în cinematografe va aduce noi conţinuturi pe platforma Netflix, ajutând această companie să atragă un număr mai mare de clienţi plătitori şi să concureze contra unor renumite posturi de televiziune prin cablu, precum HBO şi Showtime.

Termenii financiari ai acestui acord nu au fost dezvăluiţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/netflix-a-achizitionat-drepturile-exclusive-asupra-filmelor-produse-de-compania-fratilor-weinstein-11264358
11264358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.