NEPI demarează în primăvară construcţia mallului de 70 mil. euro de la Sibiu

Postat la 21 februarie 2018 134 afişări

Proiectul mallului Festival Centrum, construit la Sibiu pe terenul fostei fabrici de maşini-unelte Simerom, lângă Podul Gării, va demara în primăvara acestui an şi va avea o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi, investiţia ajungând la peste 70 de milioane de euro.

NEPI demarează în primăvară construcţia mallului de 70 mil. euro de la Sibiu

’’Proiectul de construcţie a centrului comercial Festival Centrum, care va fi amenajat lângă Podul Gării, intră in linie dreaptă. Investitorul a anunţat că lucrările de construcţie vor începe în primăvara acestui an şi estimează că se vor încheia la finalul lui 2019’’, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Reprezentanţii investitorului New Europe Property Investments (NEPI) şi cei ai dezvoltatorului imobiliar Primavera Development au efectuat săptămâna trecută o vizită la primăria Sibiu pentru o discuţie pe tema ultimelor detalii cu privire la construcţie, sistematizarea traficului şi a parcărilor în zonă. Compania de dezvoltare imobiliară Primavera Development este controlată de familia Tănăsoiu şi de olandezul Ellko Kortaweg

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sibiu,
constructie,
primavara,
demarare,
mall,
nepi,
festival,
gara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.