Halep pune STOP! Tatăl Simonei a anunţat decizia radicală luată împreună cu echipa din jurul sportivei

Postat la 20 februarie 2018 1454 afişări

Stere Halep a oferit ultimele informaţii despre Simona Halep, după ce sportiva s-a accidentat la Doha, fiind forţată în cele din urmă să abandoneze turneul. Tatăl numărului 2 mondial susţine că nu vor mai exista riscuri pe viitor, iar Simona va reveni în ciurcuit în momentul în care va fi la 100% din punct de vedere fizic.

Halep pune STOP! Tatăl Simonei a anunţat decizia radicală luată împreună cu echipa din jurul sportivei

Sportiva din Constanţa va prelua primul loc mondial începând de săptămâna următoare, datorită punctelor pe care Caroline Wozniacki le va pierde la Dubai: "Simona are nevoie de repaus total cel puţin o săptămână. Fără antrenamente şi fără efort fizic. Vom vedea apoi cum se simte şi dacă starea ei se îmbunătăţeşte sau nu", a declarat tatăl tenismenei pentru Fanatik.

În acest moment, prezenţa Simonei la următorul turneu important nu a fost confirmată: "Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii", a adăugat Stere Halep pentru sursa citată.

Simona Halep (26 de ani) se pregăteşte să revină pe primul loc în ierarhia mondială, dar veştile privind starea ei de sănătate nu sunt cele mai bune. În termeni populari, Halep a suferit o inflamaţie la degetul patru al piciorului drept.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.