Anunţ bombă de la ANAF. Toţi românii care se ştiu cu musca pe căciulă, vizaţi de Fisc

Postat la 20 februarie 2018 2283 afişări

Anunţ incendiar de la ANAF: Fiscul intenţionează să modifice Legea evaziunii fiscale pentru a se introduce o definiţie a acesteia.

Anunţ bombă de la ANAF. Toţi românii care se ştiu cu musca pe căciulă, vizaţi de Fisc

Fiscul intenţionează să modifice Legea evaziunii fiscale pentru a se introduce o definiţie a acesteia, a declarat, marţi, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Daniel Tudor.

'Am făcut o iniţiativă prin care ne propunem să modificăm vestita Lege a evaziunii fiscale, în primul rând să avem o definiţie a evaziunii fiscale, pentru că nu avem una în momentul de faţă. Mulţi spun că nu e nevoie de definiţie, pentru că ai Codul penal. Evaziunea fiscală, din punctul nostru de vedere, îmbracă nişte forme de manifestare complexe şi vaste şi este greu de demonstrat', a explicat Tudor.

Potrivit acestuia, legislaţia privind combaterea fraudei este insuficientă în acest moment, în raport cu nevoia de combatere, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.