Nemţii sunt pe val: Volkswagen anunţă un profit cu 30% mai mare în al doilea trimestru

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 iulie 2019 40 afişări

Volkswagen Group a anunţat un profit operaţional în creştere cu 29,9% în al doilea trimestru din 2019, după ce compania a lansat sub brandul Volkswagen mai multe vehicule sport, în ciuda faptului că şi rivalii de la Porsche şi Skoda au vândut mai mult, potrivit CNBC.

Nemţii sunt pe val: Volkswagen anunţă un profit cu 30% mai mare în al doilea trimestru

Compania cu sediul central în Wolfsburg, Germania, a raportat un profit trimestrial de 5,13 miliarde euro, în creştere faţă de 3,94 miliarde euro în T2 2018.

Creşterea semnificativă la nivelul profitului a fost amplificată de absenţa unei taxe pe diesel pe care Volkswagen a plătit-o încă de anul trecut.

Reprezentanţii companiei au reiterat că se aşteaptă ca livrările de vehicule din 2019 să fie mai mari decât cele de anul trecut, iar în ceea ce priveşte încasările din vehicule de pasageri şi vehicule comerciale, grupul se aşteaptă ca veniturile să crească cu cel puţin 5%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
volkswagen,
anunt,
profit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.