Nemţii de la Kärcher deschid o nouă reprezentanţă în capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 12 mai 2021 70 afişări

Nemţii de la Kärcher deschid o nouă reprezentanţă în capitală

Kärcher, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel mondial în tehnologia de curăţare, inaugurează cea de-a şaptea reprezentanţă din ţară. Noul Kärcher Center este situat în centrul comercial Militari Shopping din Capitală şi a presupus o investiţie de 80.000 de euro.

Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic (aparate de curăţare cu presiune, aspiratoare, aparate electrice de curăţat podeaua s.a.) cât şi profesionale (maşini de măturat, aspiratoare profesionale, maşini de frecat – aspirat).

„Această investiţie este parte din planul nostru de creştere accelerată care vizează o dublare a cifrei de afaceri în următorii cinci ani”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Kärcher România.  

În 2020, Kärcher România a înregistrat o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, având o creştere de 17% faţă de anul anterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
deschidere,
curatare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.