Nemţii de la Dertour au finalizat achiziţia activităţii de turism a Eurolines

Postat la 04 octombrie 2019 235 afişări

Agenţia germană de turism Dertour, parte a gigantului Rewe, cunoscut în special pentru operaţiunile de retail precum magazinele de discount Penny Market prezente şi în România, a finalizat achiziţia Travel Brands, companie care reuneşte activităţile de turoperare, retail, business travel şi incoming ale Eurolines. Astfel, din luna octombrie, reţeaua de agenţii de turism ale Travel Brands poartă brandul Dertour.

Nemţii de la Dertour au finalizat achiziţia activităţii de turism a Eurolines

Procesul de achiziţie a început în luna iulie, când activităţile de turism ale Grupului Eurolines – turoperare, retail, business travel şi incoming, care se derulau pe trei companii distincte – Touring Europabus (deţinătoarea francizelor TUI TravelCenter şi Eurolines), Nova Travel şi Danubius Travel, deţinute de Dragoş Anastasiu, au fost transferate pe noua companie Travel Brands SA, care a fost vândută către Grupul DER Touristik.

Travel Brands este condusă din funcţia de managing director de Cosmin Marinof, care anterior a ocupat poziţia de director de vânzări pentru operaţiunile de turism ale grupului Eurolines.

În urma achiziţiei, grupul DER Touristik preia 400 de angajaţi, 80 de agenţii de retail, activităţile de turoperare şi de incoming.

„Pentru noi, această achiziţie oferă noi oportunităţi de creştere. Acum putem oferi şi clienţilor din România produsele noastre de succes şi aşteptăm cu nerăbdare să cunoaştem mai bine această piaţă", spune Ferid Nasr, CEO al Diviziei specializate pe Europa de Est a DER Touristik.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
turism,
finalizare,
activitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.