Nastase nu pleaca decat mort

Postat la 24 februarie 2006 7 afişări

Prezenta lui Adrian Nastase la sefia Camerei Deputatilor ramane un ghimpe in ochii Aliantei. Solutia gasita: de facut musai modificari la Regulamentul Camerei, astfel incat schimbarea presedintelui sa se faca prin aceeasi procedura aplicata la alegerea lui.

Prezenta lui Adrian Nastase la sefia Camerei Deputatilor ramane un ghimpe in ochii Aliantei. Solutia gasita: de facut musai modificari la Regulamentul Camerei, astfel incat schimbarea presedintelui sa se faca prin aceeasi procedura aplicata la alegerea lui. Adica sa poata fi inlocuit prin votul a doar jumatate plus unul dintre deputati (vot accesibil PNL-PD-UDMR-PUR-Minoritati).

"Conducerea Camerei trebuie sa fie in concordanta cu majoritatea din Parlament", spun cei din Alianta. "Nu ma pot schimba decat daca mor", a replicat Nastase. Care mai are un avantaj: existenta unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia schimbarea presedintilor Camerelor se poate face doar la initiativa celor care i-au propus in functii. A PSD adica.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/nastase-nu-pleaca-decat-mort-2510381
2510381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.