Năstase: Nu-i urez nimic lui Băsescu de ziua lui, sunt convins că va avea ceea ce merită

Postat la 04 noiembrie 2013 30 afişări

Fostul premier Adrian Năstase a declarat luni, după ce a fost întrebat dacă îi transmite ceva preşedintelui Traian Băsescu în ziua când acesta împlineşte 62 de ani, că nu-i urează nimic şi este convins că şeful statului va avea "ceea ce merită".

Năstase: Nu-i urez nimic lui Băsescu de ziua lui, sunt convins că va avea ceea ce merită

 Adrian Năstase a venit luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul cunoscut ca Zambaccian, şi a fost abordat de presă, la intrarea în sediul instanţei supreme, referitor la aniversarea de luni a lui Băsescu.

"Nu mai este Daniel Morar la DNA, ca să mai deschidă încă un dosar. În 2005, asta s-a întâmplat: cadoul pe care i l-a oferit Daniel Morar, imediat după ce a venit la DNA, a fost autosesizarea sa cu acest dosar", a spus fostul premier.

Întrebat ce îi urează lui Băsescu la împlinirea vârstei de 62 de ani, fostul premier a răspuns: "Nu-i urez nimic. Sunt convins că va avea ceea ce merită".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nastase-nu-i-urez-nimic-lui-basescu-de-ziua-lui-sunt-convins-ca-va-avea-ceea-ce-merita-11617707
11617707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.