NASA scrie istorie. Prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină

Postat la 07 martie 2019 36 afişări

Prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină este programată pe 29 martie, a anunţat NASA marcând în premieră mondială o misiune în spaţiu care va depinde de un echipaj alcătuit numai din femei, arată CNN.

NASA scrie istorie. Prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină

Anne McClain şi Christina Koch vor ieşi în spaţiul cosmic în cadrul expediţiei 59. Misiunea lor va fi sprijinită de la sol din partea Agenţiei Spaţiale Canadiene de controlorul de zbor Kristen Facciol, care se va afla la pupitrul Centrului Spaţial Johnson al NASA din Houston.

 

În plus, zborul este gestionat de Mary Lawrence, iar ieşirea în spaţiu a celor două va fi responsabilitatea lui Jackie Kagey, coordonatoarea activităţii în afara vehiculului spaţial (EVA)."

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spatiu,
nasa,
iesire,
exclusiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.