”Havana” Camilei Cabello este cel mai vândut single din 2018

Postat la 07 martie 2019 62 afişări

”Havana” Camilei Cabello este cel mai vândut single din 2018, a anunţat International Federation of the Phonographic Industry (IFPI), organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.

”Havana” Camilei Cabello este cel mai vândut single din 2018

Piesa a fost lansată în 2017, dar în 2018, single-ul a înregistrat vânzări de 19 milioane de exemplare în toată lumea, arată datele IFPI.

”Havana” a ocupat prima poziţie în topurile din 95 de ţări, iar în iunie 2018 a devenit cel mai solicitat cântec al unei interprete din toate timpurile pe platforma Spotify cu 888 de milioane de solicitări. Pe toate platformele, piesa a fost rulată de peste 2.6 milioane de ori în toată lumea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cuba,
camila,
vanzare,
anunt,
industrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.