Nadia Comăneci a primit titlul de ambasador mondial al sportului, la gala SportAccord

Autor: Leila Bolat Postat la 24 aprilie 2015 46 afişări

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a primit titlul de ambasador mondial al sportului, joi, la Soci, în cadrul unei gale a SportAccord, organizaţie condusă de Marius Vizer, informează sportaccord.com.

Alături de Nadia Comăneci, au mai primit titlul de ambasador mondial al sportului foştii sportivi Lothar Matthaus (fotbal) şi Aleksandr Karelin (lupte greco-romane).

La prima ediţie a galei SportAccord Euronews, premiul pentru sportivul anului i-a revenit voleibalistului polonez Mariusz Wlazly, sportiva anului a fost desemnată Kaillie Humphries (Canada, bob), iar eroii din sport au fost aleşi Teddy Riner (judo) şi Alex Zanardi (paraciclism). De asemenea, Soci a primit premiul pentru oraşul anului pentru sport.

În plus, s-a decernat premiul "Joacă pentru schimbare" campaniei 805 Milioane de Nume, a Programului Alimentar Mondial al Naţiunilor Unite, în colaborare cu internaţionalul suedez Zlatan Ibrahimovici, care îşi propune să atragă atenţia asupra faptului că în lume 805 milioane de oameni suferă de foamete. Ibrahimovici nu a fost prezent la gală, el mulţumindu-le organizatorilor printr-un mesaj video.

În cadrul ceremoniei, au susţinut momente artistice Marcel Pavel şi Irina Nicolae.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SPORTACCORD,
COMĂNECI,
/actualitate/nadia-comaneci-a-primit-titlul-de-ambasador-mondial-al-sportului-la-gala-sportaccord-14152019
14152019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.