N. Dan, despre o candidatură PSD-PNL a Gabrielei Firea: e foarte devreme pentru aceste discuţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 martie 2023 18 afişări

„Este foarte devreme pentru a face discuţii”, spune Nicuşor Dan despre o eventuală candidatură comună PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Vom fi din nou în situaţia în care am fost în 2016 şi 2020, în situaţia în care dreapta va avea sau nu va avea un candidat comun”

N. Dan, despre o candidatură PSD-PNL a Gabrielei Firea: e foarte devreme pentru aceste discuţii

„Lucrurile astea se vor întâmpla în septembrie 2024. Mai avem un an jşi jutate până atunci şi mai avem multe lucruri de făcut în administraţie. Ce se va întâmpla în 2024... O să fie nişte alegeri, foarte probabil într-un singur tur, deşi toată societatea şi-ar dori să fie în două tururi, şi vom fi din nou în situaţia în care am fost în 2016 şi 2020, în situaţia în care dreapta va avea sau nu va avea un candidat comun”, spune Nicuşor Dan.

El afirmă că „e foarte devreme pentru a face discuţii” despre calculele politice pentru eventualele candidaturi.

„Unele din ele sunt pe chestiuni deja începute. Situaţia celor 10 chestiuni este diferită, dar în cele şase luni vor fi rezolvate în marea majoritate. (...) Eu am un foarte mare respect pentru oamenii care m-au votat şi o parte importantă dintre oamenii care m-au votat sunt votanţii acestui partid (PNL - n.r.). Eu am tratat cu mare responsabilitate această sarcină, Partidul rămâne şi partidul mi-a solicitat să mă uit la aceste puncte”, spune Nicuşor Dan, întrebat dacă se mai aşteaptă la sprijinul PNL în condiţiile în care Ciprian Ciucu a demisionat din funcţia de lider al liberalilor din Capitală, iar PNL ar putea să o susţină pe Gabriela Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.