Muzica la ea acasă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 iulie 2018 107 afişări

Iubitorii de muzică pot merge la concerte sau colecţiona înregistrări muzicale şi alte obiecte care au legătură cu artiştii lor preferaţi, iar dacă-şi permit să plătească milioane de euro, pot ajunge şi proprietari de case „muzicale”.

Muzica la ea acasă

Printre astfel de proprietăţi, trecute în revistă de Financial Times şi încadrate în această categorie datorită faptului că sunt potrivite pentru organizarea de audiţii muzicale sau fiindcă au legătură cu un muzician, se numără 1415 Westway Drive din Sarasota, Florida, care dispune de o cramă cu spaţiu pentru 800 de sticle de vin şi un salon în care se pot organiza recitaluri de pian şi l-a avut cândva drept locatar pe Bobby Vinton („Blue Velvet”, 1963), un apartament pe trei niveluri dintr-o clădire de pe insula veneţiană Giudecca, prevăzut cu spaţiu special amenajat pentru o acustică foarte bună care poate găzdui concerte, ori Througham Slad Manor din Cirenster, Gloucestershire (Anglia), deţinut cândva de muzicianul Mike Oldfield.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
concerte,
legatura,
muzician,
organizare,
spatiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.