Musial, Profi: Deschidem cel puţin 45 de magazine în 2013

Postat la 18 decembrie 2012 15 afişări

Lanţul de magazine Profi, controlat de fondul polonez de investiţii Enterprise Investors, şi-a bugetat pentru anul viitor cel puţin 45 de deschideri de magazine, ceea ce ar apropia re­­ţea­­ua de 200 de unităţi la nivel na­ţional.

"Vom termina anul viitor cu 45 de magazine mai mult decât vom avea la finalul lui 2012. Continuăm să ne extindem agresiv nu doar anul viitor ci şi în anii care vor urma. O să şi închidem unităţi neperformante însă ritmul va fi mult mai lent decât cel al deschiderilor", spune Pawel Musial, polonezul aflat la conducerea Profi. Planurile pentru anul viitor nu se opresc însă aici, compania urmând a lansa două noi formate de magazine prin care va ataca segmentul magazinelor de proximitate din mediu urban pe de-o parte şi segmentul magazinelor de la sate pe de alta. Musial porneşte la drum cu un plan ambiţios de expansiune după ce, spune el, anul 2012 a fost foarte bun pentru companie, al treilea an de creşteri like-for- like (fără a se ţine cont de expansiune). "Dacă nu se întâmplă vre­un eveniment major, ne atingem tar­getul pentru acest an, iar cifra de afaceri va fi mult mai mare decât în 2011."

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musial,
profi,
deschideri,
magazine
/actualitate/musial-profi-deschidem-cel-putin-45-de-magazine-in-2013-10398505
10398505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.