Mureşan (PNL): George Simion s-a întâlnit cu Liviu Dragnea al Poloniei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 martie 2024 20 afişări

Mureşan (PNL): George Simion s-a întâlnit cu Liviu Dragnea al Poloniei

Europarlamentarul PNL/PPE Siegfried Mureşan, afirmă că liderul AUR, George Simion, s-a întâlnit cu „Liviu Dragnea al Poloniei”, Jarosław Kaczyński, „atacatorul statului de drept din Polonia, cel în timpul căruia Polonia a avut blocate 136,3 miliarde de euro în fonduri europene”.

„George Simion s-a întâlnit cu Liviu Dragnea al Poloniei. Aflat la Varşovia, George Simion s-a întâlnit cu Jarosław Kaczyński, atacatorul statului de drept din Polonia, cel în timpul căruia Polonia a avut blocate 136,3 miliarde de euro în fonduri europene”, scrie pe Facebook Siegfried Mureşan.

El afirmă că Jaroslaw Kaczyński „a atacat justiţia, a redus la tăcere presa independentă, a izolat Polonia de toată lumea liberă, a stat la braţ cu Viktor Orbán şi a făcut toate jocurile lui Putin”.

„Cine se aseamănă se adună”, încheie Mureşan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mureşan,
simion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.