Muammar Kadhafi s-ar putea ascunde în vestul Libiei

Postat la 29 septembrie 2011 12 afişări

Fostul lider libian Muammar Kadhafi probabil se ascunde în apropierea oraşului Ghadamis (vestul Libiei), fiind protejat de un trib tuareg, afirmă un oficial guvernamental de la Tripoli, citat de CNN.

"Avem informaţii credibile că Muammar Kadhafi este protejat de un trib tuareg care trăieşte în regiuni situate între Niger, Algeria şi Ghadamis (Libia)", afirmă colonelul Abdul Basit. Potrivit oficialului libian, Seif al-Islam, unul dintre fiii lui Muammar Kadhafi, este la Bani Walid, iar Mutassim ar fi în Sirt, după localităţi aflate sub controlul trupelor loiale lui Muammar Kadhafi. Basit nu a oferit detalii despre modul în care ar fi fost localizat Muammar Kadhafi, însă, potrivit CNN, multe dintre informaţiile furnizate în trecut de membri ai Consiliului Naţional de Tranziţie s-au dovedit false.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
gadaffi,
trib,
fuga
/actualitate/muammar-kadhafi-s-ar-putea-ascunde-in-vestul-libiei-8812971
8812971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.