Muammar Kadhafi da vina pe Ben Laden pentru protestele din tara

Postat la 26 februarie 2011 13 afişări

Colonelul Muammar Kadhafi a acuzat manifestantii antiguvernamentali care sunt pe strazi de doua saptamani ca servesc interesele liderului Al-Qaida, Usama ben Laden.

Kadhafi i-a acuzat de asemenea pe Ben Laden si Al-Qaida ca manipuleaza tinerii, oferindu-le "pilule halucinogene".

Liderii tunisian si egiptean, detronati recent dupa manifestatiile de strada, au urmat un model similar, dupa al treilea discurs de condamnare a protestelor fugind din tara. Liderul libian a ajuns din ce in ce mai izolat, confruntat cu o opozitie care controleaza estul tarii si somat de Occident sa opreasca baia de sange. Comunitatea internationala, in frunte cu Italia, a afirmat ca se teme de o catastrofa umanitara, din cauza unui exod de proportii biblice care ar putea sa apara ca urmare a haosului de la granitele libiene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Libia,
Africa,
arabi,
Kadhafi,
Gaddafi,
Al-Qaeda,
Ben Laden
/actualitate/muammar-kadhafi-da-vina-pe-ben-laden-pentru-protestele-din-tara-8014352
8014352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.