Muammar Kadhafi ar putea recurge la terorism

Postat la 30 martie 2011 39 afişări

Liderul libian Muammar Kadhafi, ale carui forte sunt tinta bombardamentelor coalitiei internationale, ar putea recurge la terorism impotriva Occidentului daca ramane la putere, a avertizat marti senatorul american Carl Levin.

"Atat timp cat este la putere, ma tem ca va sustine acte de terorism. De aceea este important sa fie inlaturat", a declarat senatorul democrat, presedintele Comisiei de Aparare. In cursul unei conversatii cu presa, Levin l-a acuzat de mai multe ori pe Muammar Kadhafi ca este responsabil pentru atentatul de la Lockerbie, care a vizat un avion al companiei americane Pan Am, si pentru alte atacuri impotriva unor cafenele din Germania. "Nimic nu il impiedica" de acum sa recurga la terorism, in replica la interventia internationala autorizata de ONU pentru a apara populatia civila in fata represiunii regimului sau, a insistat senatorul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
gaddafi,
terorism,
atacuri
/actualitate/muammar-kadhafi-ar-putea-recurge-la-terorism-8112194
8112194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.