Motivul pentru care un ou de găină a devenit fotografia cea mai apreciată de pe Instagram, depăşind poza fiicei lui Kylie Jenner

Postat la 14 ianuarie 2019 162 afişări

Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunţa naşterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner, devenind cea mai apreciată poză de pe reţeaua de socializare online Instagram, arată platforma TMZ.

Motivul pentru care un ou de găină a devenit fotografia cea mai apreciată de pe Instagram, depăşind poza fiicei lui Kylie Jenner

A fost nevoie de mai puţin de zece zile pentru ca imaginea care a adunat cele mai multe aprecieri de la înfiinţarea reţelei de socializare online Instagram să fie devansată de poza unui ou.

Fotografia pe care Kylie Jenner a publicat-o pe 6 februarie 2018, după naşterea fiicei sale, înfăţişând mâna micuţei nou-născute în timp ce strânge un deget al mamei, era liderul absolut în reţea, cu peste 18 milioane de aprecieri.

Asta până când un necunoscut a publicat imaginea unui ou cu explicaţia "Hai să stabilim un record mondial împreună şi să avem cel mai apreciat mesaj de pe Instagram. Depăşim recordul actual deţinut de Kylie Jenner (18 milioane! Hai că se poate)". Textul este scris de cel care gestionează contul world_record_egg (record_mondial_ou).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.