Show cu roboţi dansatori şi proiecţii 3D, promise de Michael Flatley în spectacolul "Lord of the Dance" de la Arenele Romane

Postat la 14 ianuarie 2019 48 afişări

Coregraful irlandezo-american Michael Flatley aduce roboţi dansatori şi proiecţii 3D în spectacolul "Lord of the Dance - Dangerous Games", pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, pentru prima dată în aer liber în faţa publicului din România, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Show cu roboţi dansatori şi proiecţii 3D, promise de Michael Flatley în spectacolul "Lord of the Dance" de la Arenele Romane

Dansatorii trupei Lord of the Dance aduc în România magia luptei dintre bine şi rău şi a folclorului irlandez, transmisă prin coregrafii specifice, spun organizatorii spectacolului.

Show-ul dansatorilor irlandezi, "Dangerous Games", produs de celebrul coregraf şi regizor Michael Flatley, va fi prezentat publicului din Capitală în aer liber, pe 22 iunie, de la 20.30, la Arenele Romane.

Cu milioane de fani în fiecare colţ al lumii, Michael Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanţelor sale coregrafice extraordinare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.