Motivul pentru care o femeie care a câştigat 43 de milioane de dolari a primit în schimbul banilor o friptură

Autor: Ioana Matei Postat la 17 noiembrie 2016 685 afişări

O femeie din New York a fost păcălită de un aparat de slot machines: a crezut că a câştigat un premiu de 42,9 milioane de dolari la un cazinou, dar i s-a oferit în schimb o friptură, potrivit The Telegraph. Katrina Bookman a făcut chiar şi un selfie în momentul în care pe ecranul aparatului respectiv a apărut valoarea premiului consistent. 

 

”Nici nu pot să descriu ce am simţit când am crezut că am câştigat premiul cel mare. Parcă tot corpul mi s-a golit”, a declarat ea pentru WABC. 

 

I s-a spus că premiul nu era valid fiindcă maşina era stricată - i s-a oferit în schimb o friptură care valora 2,25 dolari. 

 

Ea nu a putut să facă nimic pentru a-şi revendica premiul afişat iniţial - pe maşinăria respectivă se afla un disclaimer care spunea: ”Defecţiunile anulează toate plăţile şi jocurile.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.