Motivul incredibil pentru care al doilea astronaut care a păşit pe Lună şi-a dat în judecată copiii

Postat la 06 octombrie 2018 159 afişări

Fostul astronaut american Buzz Aldrin, care alături de Neil Armstrong a format primul echipaj uman care a păşit pe Lună, se războieşte în instanţă cu propriii copii. Aldrin este cel care a intentat procesul.

Motivul incredibil pentru care al doilea astronaut care a păşit pe Lună şi-a dat în judecată copiii

Buzz Aldrin, azi în vârstă de 88 de ani, şi-a dat în judecată cei trei copii pe motiv că aceşti i-au băgat adânc mâna în economiile personale. Fostul astronaut s-a plâns în instanţă că odraslele sale au abuzat de cărţile sale de credit şi au transferat sume importante din conturile lui fără să-i ceară permisiunea. Mai mult, fostul astronaut pretinde că fiul său Andrew nu-i spune nimic despre tranzacţiile financiare pe care le face în numele său şi retrage constant sume de bani din conturi.

Aldrin pretinde că i-a cerut fiului său să înceteze să-l mai reprezinte în afaceri, însă acesta ar fi refuzat. Fiindcă nu s-a conformat, octogenarul a cerut instanţei să nu-l mai recunoască drept mandatar al său în afaceri şi să-i anuleze dreptul de a-i controla reţelele sociale şi o serie de afaceri non-profit, scrie The Blast.

 

De cealaltă parte, copiii lui Aldrin cred că fostul astronaut suferă de Alzheimer, de pierdere a memoriei, de paranoia, de stări de confuzie şi de delir. E au depus în instanţă trei depoziţii care susţin acelaşi lucru, la care ar fi adăugat o serie de probe. Ei au cerut instanţei să amâne procesul pentru a furniza suficiente dovezi care să demonstreze că tatăl lor este incapabil să ia decizii pentru el însuşi.

Când credea că nu se poate mai rău, Aldrin a aflat că va fi părăsit şi de avocatul lui, care şi-a exprimat dorinţa de a nu-l mai reprezenta în faţa magistraţilor. Steven Selz a depus o întâmpinare la judecătorie prin care a cerut acordul de a renunţa la clientul său. Motivul? „Între noi au intervenit diferende ireconciliabile”, a explicat Selz, citat de publicaţia menţionată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.