Motivul aberant pentru care cel mai mare furnizor de cablu din România a refuzat să îi facă un contract de cablu unui NEVĂZĂTOR

Postat la 31 octombrie 2017 610 afişări

Un clujean nevăzător a fost refuzat de angajatele RDS Cluj în momentul în care s-a dus pentru a semna un contract de 24 de lei.

Motivul aberant pentru care cel mai mare furnizor de cablu din România a refuzat să îi facă un contract de cablu unui NEVĂZĂTOR

”M-am dus luni, 23 octombrie, la ora 15.00, la punctul de lucru al RDS de pe Calea Floreşti. Eu sunt abonat UPC de 15 ani, dar doream să am şi canalele Digi pentru sport. M-am dus şi am spus că vreau un abonament de 24 de lei şi mi-au cerut un buletin".

 

Nu au vrut să-i facă contractul deoarece cereau ca o persoană văzătoare să fie alături de el.

 

"Mi-au cerut să aduc pe cineva pe care să îl împuternicesc şi le-am spus că am semnat peste tot pe unde am fost şi nimeni nu mi-a cerut niciun împuternicit. Conform Legii 448/ 2006, funcţionarii au obligaţia să ne citească contractele aşa că nu văd de ce să mă însoţească cineva. Este totuşi vorba de un contract de 24 de lei pe lună şi nu prea văd ce am putea greşi.

 

Şi-au contactat şefa şi aceasta a spus că trebuie să aduc pe cineva împuternicit şi mi-au dat înapoi copia de buletin pentru că nu mi-o pot reţine. Am plecat cu un gust amar.  

 

Le-am făcut reclamaţie la RDS în centrală şi mi-au spus să încerc să fac abonament la un alt punct RDS, poate că acolo voi avea mai mult noroc”, ne-a relatat Alin Feurdean.

 

Cititi mai multe pe www.stiridecluj.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.