Motiunea de cenzura este constitutionala

Postat la 12 octombrie 2009 18 afişări

Curtea Constitutionala (CC) a respins, luni, sesizarea PDL privind neconstitutionalitatea motiunii de cenzura PNL-UDMR, cu o zi inaintea datei programate pentru dezbaterea si votarea in Parlament a documentului Opozitiei.

Curtea a decis cu unanimitate de voturi ca sesizarea PDL sa fie respinsa ca inadmisibila.

Curtea Constitutionala (CC) a dezbatut sesizarea PDL, care a reclamat ca ar fi neconstitutionala motiunea de cenzura PNL-UDMR. Liberalii au depus, in 6 octombrie, la Parlament motiunea de cenzura intitulata "11 impotriva Romaniei". Motiunea este semnata de parlamentarii PNL, UDMR si de sapte reprezentanti ai PSD. Textul motiunii a fost citit, joi, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, dezbaterea si votul urmand sa aiba loc marti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motiune,
PDL,
PSD,
PNL,
UDMR,
sanse,
guvern,
Boc II,
controverse
/actualitate/motiunea-de-cenzura-este-constitutionala-4982095
4982095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.