"Moşul" a scăpat de datorii printr-o "metodă clasică". Ultima decizie luată de Leonard Doroftei

Postat la 26 februarie 2019 183 afişări

Leonard Doroftei (48 de ani) s-a redresat şi a făcut o mutare neaşteptată în procesul pe care-l are cu Primăria Ploieşti, după ce a fost obligat să schimbe locaţia pub-ului pe care îl deţine dintr-o clădire cu bulină roşie.

"Moşul" a scăpat de datorii printr-o "metodă clasică". Ultima decizie luată de Leonard Doroftei

Site-ul supervizor.ro scrie că şi-a înfiinţat o nouă firmă, acesta fiind o metodă clasică de a scăpa de datoriile de pe cealaltă firmă.

 

Înfiinţată în 1996, dar cu activitate din 2006, Santarin Com SRL Ploieşti a administrat fostul bar al 'Moşului'. Fostul campion mondial WBA avea firma împreună cu soţia, Clara Ramona Doroftei. Femeia era şi cea care administra firma.

 

Societatea a raportat pierderi consistente pentru perioada 2010-2014, şi-a revenit în 2015 şi în 2016, dar anul 2017 a fost încheiat cu pierderi de 61.405 lei şi cu datorii de 915.579 lei. Potrivit interpretărilor făcute de sursa citată, rezultatele fiscale din 2017 nu indică nici pe departe că ar fi vorba de un local cu trecere la clienţi. Vechea firmă a raportat o cifră de afaceri de 414.325 lei, ceea ce înseamnă încasări de numai 250 de euro pe zi!

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
doroftei,
datorii,
metoda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.