Moştenitorul Frutti Fresh sfidează miile de angajaţi din firmele tatălui: „Nu, nu se măresc salariile angajaţilor, îmi iau eu un Bugatti”

Postat la 07 ianuarie 2015 4895 afişări

Victor Micula (18 ani), fiul afaceristului român Viorel Micula, a ajuns ''vedetă'' în Daily Mail, după un mesaj postat pe Facebook, scrie Gândul.

Moştenitorul Frutti Fresh sfidează miile de angajaţi din firmele tatălui: „Nu, nu se măresc salariile angajaţilor, îmi iau eu un Bugatti”

După ce fraţii Ioan şi Viorel Micula, patronii European Drinks, au câştigat la Curtea de Arbitraj de la Washington un proces intentat statului român, în urma căruia trebuie să primească 376 de milioane de lei plus penalităţi, fiul celui din urmă, Victor Micula, a postat un mesaj pe Facebook. ''Nu, nu se măresc salariile angajaţilor (n.r. fraţilor Micula), îmi iau eu un Bugatti'', a scris Victor Micula pe Facebook.

Ulterior, după ce o televiziune din România a anunţat că Micula junior îşi va lua un ''bolid de 1,5 milioane de euro din banii românilor'', fiul lui Viorel Micula a revenit cu un nou mesaj pe pagina sa de Facebook: ''Atât de proşti cu România TV în frunte, care pentru un comentariu la o poză mă dau la ştiri la 16.00. Priviţi cât de exageraţi sunt. Aştept păreri''.

În urma procesului câştigatde fraţii Micula contra statului român, mulţi angajaţi ai fraţilor Micula au sperat că salariile le vor fi mărite şi au rămas ''dezamăgiţi'' de ştirea conform căreia Victor Micula îşi va lua un Bugatti. Fraţii Ioan şi Viorel Micula, patronii European Drinks, au câştigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului român şi trebuie să primească circa 376 milioane lei, plus penalităţi, iar Ministerul Finanţelor doreşte să compenseze această sumă cu datoriile firmei la buget.

Viorel Micula a precizat că, în urma victoriei de la Washington, lui şi fratelui său geamăn li s-au oferit acţiuni la Petrom, dar ei au vrut bani, nu acţiuni. ''Avem nevoie de cash pentru a ne plăti cheltuielile, trebuia să primim banii de anul trecut, dar nu i-am primit, aşa că am avut pierderi'', a explicat Micula senior, minimalizând astfel, în opinia Daily Mail, faptul că salariile angajaţilor nu vor fi mărite.

Cititi mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor micula,
angajati,
salarii,
facebook
/actualitate/mostenitorul-frutti-fresh-sfideaza-miile-de-angajati-din-firmele-tatalui-nu-nu-se-maresc-salariile-angajatilor-imi-iau-eu-un-bugatti-13751942
13751942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.