Moştenirea rămasă de la Michael Jackson a generat, postum, peste 1.7 miliarde de dolari

Postat la 24 septembrie 2019 163 afişări

Proprietăţile lui Michael Jackson au adus venituri de peste 1.7 miliarde de dolari, pe parcursul a aproximativ zece ani, de la moartea artistului, când ”imperiul” său era marcat de datorii de peste 500 de milioane de dolari, potrivit nme.com.

Moştenirea rămasă de la Michael Jackson a generat, postum, peste 1.7 miliarde de dolari

După zece ani de la decesul lui Michael Jackson, afacerile acestuia au depăşit cifra de 1.7 miliarde de dolari.

Informaţia surprinzătoare a apărut într-un document depus la Tribunalul din Los Angeles.

Potrivit documentelor legale, executorul şi avocaţii proprietăţii Jackson au lucrat constant pentru a reconstrui şi contabiliza finanţele.

"Cu ajutorul consilierului lor, executorii au reconstruit şi îmbunătăţit cu succes imaginea lui Michael Jackson, au solidificat afacerea ca o entitate semnificativă în industria divertismentului, au încheiat şi vor continua să încheie tranzacţii de afaceri fără precedent, care au produs venituri semnificative pentru moştenire ", a scris echipa sa în dosar.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
michael jackson,
miliarde,
postum,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.