AFI Europe Romania anunţă reînnoirea contractului de inchiriere cu Microchip Technology

Autor: Andra Stroe Postat la 23 septembrie 2019 144 afişări

AFI Europe Romania anunţă reînnoirea contractului de inchiriere cu Microchip Technology

AFI Park 1, parte a complexului AFI Park 1-5, unul dintre cele mai avansate centre de birouri din Bucureşti, anunţă reînnoirea contracului de inchiriere cu Microchip Technology şi extinderea spaţiului de birouri închiriat cu 1.200 mp. În momentul de faţă, clădirile AFI Park 1-5 au un grad de ocupare de 100%.

Urmare acestei tranzacţii, Microchip Technology va ocupa aproximativ 60% din AFI Park 1, cu spaţii de birouri extinse pe 6 etaje. Tranzacţia a fost intermediată de Oliver Derksen, reprezentant al Knight Frank Romania.

Microchip Technology este lider în furnizarea de soluţii integrate inteligente, conectate şi securizate de control si este o companiecare şi-a început activitatea în România acum 13 ani, având în prezent aproximativ 300 de angajaţi.

„Extinderea birourilor noastre este o parte integrantă a strategiei noastre de dezvoltare în România. AFI Europe este partenerul nostru pe termen lung, datorită beneficiilor oferite prin intermediul spaţiilor de birouri moderne şi poziţionarea excelentă, uşor accesibilă cu transportul în comun, inclusiv cu metroul. Proximitatea mall-ului AFI Cotroceni este un mare plus pentru angajaţii noştri şi ne ajută în procesul de recrutare”, a declarat Delia Chiricescu, director executiv Microchip Technology.

Clădirile de birouri AFI Park 1-5  reprezintă unul dintre cele mai moderne şi avansate centre de birouri din Bucureşti, oferind o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 mp şi aproximativ 700 de locuri de parcare. Printre chiriaşii clădirilor se numără: Endava Romania, Electronic Arts, Telus International, Veeam Software Romania, SecureworksAditional fata de AFI Park 1-5, care este complet operational şi închiriat în totalitate, AFI Europe Romania construieşte, în prezent, clădiri de birouri cu o suprafaţă totală inchiriabila de aproximativ 100.000 mp în AFI Tech Park şi AFI Park Braşov.

AFI Tech Park este unul dintre cele mai noi campusuri de afaceri din Bucureşti, poziţionat în apropierea hotelului J. W. Marriott şi a Palatului Parlamentului. Proiectul va include trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 70.000 mp. Prima clădire a fost finalizată în T3/2018 şi este închiriată în proporţie de 80%, iar cea de-a doua clădire este în construcţie în momentul de faţă.

AFI Europe Romania dezvoltă, de asemenea, AFI Brasov, un proiect mixt în Braşov, care include un centru comercial de 45.000 mp şi două clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 25.000 mp, situat în centrul oraşului. Prima fază a proiectului de birouri, AFI Park Braşov 1, care va avea aproximativ 15.000 mp de spaţii de birouri clasa A, va fi lansată în T2/2020. Datorită standardelor ridicate şi a facilităţilor pe care le oferă, complexul este conceput sub forma unui nou hub IT&C pentru companiile multinaţionale prezente în Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afi,
inchiriere,
birouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.