Moş Crăciunii de închiriat, la mare căutare în Timişoara/ Cei cu barbă reală, mai scumpi

Autor: Adriana Mit Postat la 23 decembrie 2018 44 afişări

Zece Moş Crăciuni din Timişoara abia aşteaptă să fie închiriaţi, ei urmând să ducă daruri copiilor de acasă sau să participe la serbări şi petreceri private. Cei mai căutaţi Moşi sunt cei cu barbă reală, care sunt şi cei mai scumpi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Moş Crăciuni de închiriat este afacerea unei firme din Timişoara, care organizează petreceri şi activităţi pentru copii. Pentru că cererea a crescut de la an la an, numărul Moş Crăciunilor care pot fi închiriaţi pentru cel mult 20 de minute a ajuns la zece, în acest an.

Mădălin Pătraşcu, managerul firmei din Timişoara, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şapte dintre Moş Crăciuni au barbă naturală, albă. De altfel, aceştia sunt şi cei mai căutaţi, având vârste între 60 şi 70 de ani.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CRĂCIUN,
ÎNCHIRIERE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.