MoneyGram lansează în România serviciul cash to account

Autor: Ioana Matei Postat la 08 iunie 2016 165 afişări

MoneyGram lansează în România serviciul cash to account

Pete Ohser, vicepreşedinte executiv MoneyGram International pentru Europa şi America, a anunţat lansarea în România a serviciului cash to account, o modalitate rapidă şi sigură de a transfera bani din străinătate în conturile bancare în lei, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Astfel, MoneyGram oferă acum clienţilor servicii cash to cash, cash to mobile şi cash to account.

„România este o piaţă importantă pentru MoneyGram. De aceea ne îndreptăm în continuare eforturile în direcţia facilitării accesului clienţilor noştri la serviciile de transferuri de bani”, a declarat Pete Ohser, Vicepreşedinte Executiv MoneyGram International pentru Europa şi America, în timpul vizitei sale în Bucureşti. „Transferul banilor din străinătate reprezintă o parte importantă din dezvoltarea economică a regiunii şi suntem încântaţi să oferim clienţilor noştri o gamă completă de servicii, pentru ca ei să aleagă cea mai convenabilă modalitate de a trimite bani rudelor şi prietenilor din România”, a adăugat acesta.

 Aproximativ 4 milioane de români au emigrat definitiv în străinătate până în anul 2015, ceea ce face ca România să fie o piaţă europeană importantă, cu 3,2 miliarde de dolari transferaţi din străinătate, conform datelor furnizate de Banca Mondială.  Principalele ţări din care s-au trimis bani au fost Italia (937 milioane de dolari), Spania (740 milioane de dolari) şi Germania (422 milioane de dolari).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/moneygram-lanseaza-in-romania-serviciul-cash-to-account-15452064
15452064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.