De ce aceşti tineri oferă gratis o cameră într-un apartament ce valorează 5 milioane de lire

Autor: Florin Casota Postat la 08 iunie 2016 815 afişări

Un anunţ a fost publicat pe site-ul de imobiliare spareroom.com în care este oferită gratis o cameră într-un apartament de lux. Penthouse-ul se  alfă Londra, zona Paddington, se întinde pe 370 mp şi este evaluat la 5 miliaone de lire sterline.

De ce este camera gratis? Trebuie să fie ceva în neregulă, nu?

"Suntem doi tipi care trăiesc într-un penthouse mare. Am construit şi vândut două companii de tehnologie, iar acum lucrăm la o a treia. Am vrea să găsim un coleg de apartament interesant. Nu vrem bani, dar vrem o companie plăcută, cineva cu care să ne distrăm, să mergem la petreceri, să dezbatem diferite idei şi să ne bucurăm de ceea ce are Londra de oferit", se arată în descrierea de pe site.

"Curăţenia, spălatul rufelor, gătitul este făcut de o echipă de profesionişti. Doi chef ne prepară mâncăruri delicioase 5 zile pe săptămână şi avem şi o echipă de şoferi care să ne ducă la petreceri.

Vrem o persoană cu spirit antreprenorial, ambiţios şi care sunt dispuşi să iasă des cu noi la băut"

Care sunt regulile?

"Nu se fumează în casă. Nu ai voie să aduci invitaţi în apartament decât dacă anunţi din timp şi dacă suntem de acord şi fără animale de companie. Avem deja doi câini chihuahua"

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/de-ce-acesti-tineri-ofera-gratis-o-camera-intr-un-apartament-ce-valoreaza-5-milioane-de-lire-15287431
15287431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.