MoneyGram anunţă semnarea unui acord de parteneriat cu un nou agent, Payzone România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 august 2013 324 afişări

MoneyGram (NASDAQ:MGI), o companie de top pe piaţa globală a transferurilor de bani, şi Payzone România, unul dintre cei mai mari operatori de servicii de plată pe piaţa locală, au semnat un acord pentru servicii de transfer de bani pe întreg teritoriul ţării, a anunţat astăzi compania.

Payzone România oferă servicii de plată şi reîncărcare electronică, operând cea mai mare reţea de plăţi electronice cu numerar din România prin intermediul a peste 11.000 de terminale din întreaga ţară. Acordul între Payzone România şi MoneyGram oferă o soluţie eficientă din punct de vedere al costurilor pentru consumatorii care nu au sau nu utilizează un cont bancar sau un card de credit pentru transferul de fonduri. Fondurile pot fi primite în locaţiile Payzone în timpul programului de lucru, inclusiv seara şi în weekend. 

Comentând noua alianţă, Cristina Constantin, director general, Payzone România, spune că “această colaborare aduce valoare atât companiei noastre, cât şi companiei MoneyGram”.

“Ne-am angajat să ne extindem reţeaua de parteneri pe piaţa locală, iar planurile noastre de a creşte numărul locaţiilor până la finele anului demonstrează acest angajament,” a declarat Radu Pojoga, MoneyGram Country Manager, România şi Bulgaria.

Serviciile de transfer de bani sunt acum disponibile clienţilor la mai multe sute de locaţii Payzone, iar acordul include o extindere continuă, preconizându-se că serviciile MoneyGram vor fi furnizate în mai multe locaţii până la finele anului.

MoneyGram oferă soluţii financiare pentru clienţii care nu au găsit răspuns la nevoile lor în cadrul instituţiilor financiare tradiţionale. MoneyGram oferă servicii de plată a facturilor în Statele Unite şi Canada şi servicii de transfer de bani la nivel global, printr-o reţea globală ce cuprinde peste 321.000 de locaţii ale partenerilor, inclusiv retaileri, oficii poştale internaţionale şi instituţii financiare – în 199 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Payzone SA a intrat pe piaţa din România în 2004. Începând cu 2007, Payzone România face parte din grupul omonim care oferă o gamă variată de servicii de plată şi încărcare electronică în ţări precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, România şi Grecia.

Payzone deţine în prezent cea mai mare reţea de plăţi electronice cu numerar din România, operând în total peste 11.000 de terminale în întreaga ţară.

Payzone România oferă pe piaţa din România un portofoliu de servicii de plată ce include:  vânzarea de produse preplătite pentru reţelele mobile, colectarea de plăţi ale facturilor pentru furnizorii de servicii şi utilităţi, credit şi asigurări, vânzări de produse preplătite pentru plata prin Internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
moneygram,
acord,
facturi
/actualitate/moneygram-anunta-semnarea-unui-acord-de-parteneriat-cu-un-nou-agent-payzone-romania-11210720
11210720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.