Moment istoric: Dacian Cioloş a fost ales primul preşedinte român al unui grup din Parlamentul European

Postat la 19 iunie 2019 380 afişări

Moment istoric: Dacian Cioloş a fost ales primul preşedinte român al unui grup din Parlamentul European

Fostul premier Dacian Cioloş ar fi devenit primul preşedinte român al unui grup din Parlamentul European.

„Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forţelor politice relevante ale Europei.

Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles şi în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată ţara. Acum trecem la pasul următor şi începem construcţia politică internă prin care să le oferim cetăţenilor români un viitor aşa cum îl merită”, a declarat pe Facebook Dacian CIoloş, preşedintele PLUS.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
presedinte,
dacian ciolos,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.