Moment incredibil la CNN. Declaraţia despre România care a lăsat America mută în faţa televizoarelor

Postat la 09 noiembrie 2016 89703 afişări

România a fost invocată de-a lungul campaniei electorale din Statele Unite, nu întotdeauna în sens pozitiv. Chiar în ziua în care America şi-a ales preşedinrele, un celebru actor american a folosit argumentul România într-un interviu în direct la CNN. Actorul american, care este şi el urmaşul unor emigranţi - bunicii săi fiind evrei ruşi care au emigrat în SUA, în 1914, din ceea ce este azi Belarus, s-a declarat dezamăgit de ”zidul” creat în societatea americană, zid care îi desparte pe cetăţenii americani de imigranţi, şi consideră că probleme cu imigranţii sunt şi în Europa. 

Moment incredibil la CNN. Declaraţia despre România care a lăsat America mută în faţa televizoarelor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
limba romana,
londra,
cnn,
imigranti,
/actualitate/moment-incredibil-la-cnn-declaratia-despre-romania-care-a-lasat-america-muta-in-fata-televizoarelor-15931318
15931318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.