Moise Guran a făcut împrumut la bancă şi a jucat toţi banii la bursă. Vezi cât a câştigat în 7 ani

Postat la 11 martie 2017 98581 afişări

Moise Guran s-a făcut remarcat în peisajul media cu emisiunea „Ora de business“, transformată ulterior în „BiziDay“, care a devenit una dintre cele mai apreciate formate economice de pe posturile româneşti de televiziune, prin simplul fapt că folosea un limbaj colocvial.

Moise Guran a făcut împrumut la bancă şi a jucat toţi banii la bursă. Vezi cât a câştigat în 7 ani

Moise Guran a dezvăluit, pentru publicaţia „Formula As“ cum a reuşit să facă o emisiune economică să fie înţeleasă de toată lumea. „Un rol important l-a avut soacră-mea. Se străduia să se uite la emisiune, dar adormea frecvent. Am încercat să îmi dau seama de ce se întâmplă asta şi mi-a spus că nu înţelege ce sunt «beţele» alea şi că, în general, sunt multe lucruri pe care nu le înţelege. «Beţele» erau indicii bet ai bursei… M-am gândit că are dreptate şi, treptat, am început să construiesc o emisiune economică pe care să o înţeleagă şi soacră-mea“, a mărturisit Guran într-un interviu din „Formula As“.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.