Mogulul duty-free-urilor este patronul echipei de fotbal Leicester, noua campioană la fotbal din Anglia

Postat la 04 mai 2016 234 afişări

Mogulul duty-free-urilor este patronul echipei de fotbal Leicester, noua campioană la fotbal din Anglia

Minunea s-a produs în Anglia, Leicester o echipă pe care majoritatea o vedea zbătându-se la retrogradare, a reuşit să câştige titlul în Premier League, una dintre cele mai dure competiţii fotabilistice din lume. Este cea mai mare surpriză din istoria de peste 100 de ani a acestui campionat.

Vichai Srivaddhanaprabha este miliardarul thailandez din spatele miracolului din Marea Britanie, scrie cotidianul american Wall Street Journal.

Cu o avere estimată la 2,9 miliarde dolari, thailandezul este o figură discretă, iar în ciuda faptului că echipa lui a câştigat campionatul, Vichai nu a dorit să apară public sau să ofere un interviu.

King Power, compania înfiinţată de thailandez în 1989 şi care figurează pe tricourile lui Leicester, administrează un lanţ de duty-free-uri în toată Thailanda, obţinând monopolul pe două mari aeroporturi din una dintre cele mai vizitate ţări din lume.

După rezultatul extraordinar obţinut de către echipa pe care o finanţează, un eveniment interesant pare să se producă în Asia, dar mai ales în Thailanda. 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mogulul-duty-free-urilor-este-patronul-echipei-de-fotbal-leicester-noua-campioana-la-fotbal-din-anglia-15281614
15281614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.