Modificarea din Codul Rutier pe care puţini o ştiu. Care şoferi nu mai au voie să conducă în România

Postat la 16 septembrie 2023 203 afişări

Modificarea din Codul Rutier pe care puţini o ştiu. Care şoferi nu mai au voie să conducă în România

Modificări importante aduse în Codul Rutier, de care puţini şoferi ştiu. Unii nu vor mai avea voie să conducă pe drumurile publice din România, arată noile prevederi. Potrivit acestora, sunt vizaţi doar anumiţi şoferi.

Cine nu mai poate conduce în România

Este vorba despre persoanele care deţin un permis de conducere eliberat în afara ţării. Aceşti şoferi nu vor mai avea voie să conducă pe teritoriul României, după cum arată Codul Rutier.

Legea se aplică exclusiv şoferilor care deţin permis de conducere străin, care au fost condamnaţi penal pentru abateri grave în ceea ce priveşte prevederile Codului Rutier din România.

Astfel, cei care nu au respectat legea, încălcând aceste prevederi, vor avea interdicţie de a conduce pe o perioadă de un an.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soferi,
prevederi,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.