Modernizarea drumului spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi, se face cu paşi de melc

Postat la 08 septembrie 2017 154 afişări

Modernizarea drumului spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi şi traversat de sute de turişti anual, se face cu paşi de melc. Constructorul nu are autorizaţii pentru întreg tronsonul, astfel că nici la finele anului viitor turiştii nu vor putea circula pe noul drum.

Modernizarea drumului spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi, se face cu paşi de melc

Drumul Naţional 73, care este unul de interes turistic pentru că face legătura cu staţiunile montane Bran – Moieciu – Fundata, a intrat în şantier pe tronsonul din judeţul Braşov abia din data de 20 iunie 2017, prin proiectul de modernizare cu fonduri europene, deşi contractul a fost semnat încă din 2011 de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, lucrările nu pot fi terminate nici până la sfârşitul anului 2018, deorece totul depinde de obţinerea acordurilor de mediu, drumul traversând câteva situri ”Natura 2000”. Acest lucru întâzie obţinerea autorizaţiilor de construire de către constructor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
bran,
modernizare,
gropi,
refuz,
turisti,
autorizatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.